Afspraken – Huisartsenpraktijk Richtershagen – Lichtenvoorde
Carel Looierstraat 3-04 7131 DJ Lichtenvoorde Tel:0544-371652 Spoed toets 1
Header afbeelding

Afspraken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk benaderen op werkdagen tussen 8.00 en 11.00 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u dan ook een afspraak maken voor het telefonisch terugbelspreekuur. Voor uitslagen belt u de praktijk tussen 10.30 en 12.00 uur.

Heeft u vragen of problemen die niet kunnen wachten tot de volgende dag dan kunt u tot 16.00 uur de praktijk bereiken. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur zijn wij voor spoed bereikbaar.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.